Thrillerweken (26 mei t/m 18 juni)

Van 26 mei t/m 18 juni vinden de Thrillerweken plaats.
Tijdens de periode extra aandacht voor het spannende boek.
Op 25 mei heeft de Avond van het Spannende boek plaats gevonden, hier is de speciale Vol van Boeken thriller-editie gepresenteerd. Ook zijn de winnaars van de NBD Biblion Gouden Strop en de Hebban Thrillerprijs bekendgemaakt. Eerder deze week werd S.A. Cosby; Vlijmscherpe tranen bekroond met de titel VN-thriller van het jaar. Onderstaand vind je de winnaars.

Vol van Boeken thriller-editie

In onze boekhandels is vanaf nu een speciale editie van Vol van Boeken verkrijgbaar; een thriller-editie.
Hierin vind je vele interviews en artikelen met diverse auteurs.
Spannende boeken met als thema Scandinavië, rond de Middellandse zee en Groot-Brittannië. Debutanten zoals Michael Bennett, Anette Hebbing, Anthony McCarten. De boekenkast van Tomas Ross. De samenwerking tussen Tjarko Evenboer en Jeroen Windmeijer tijdens het maken van De Openbaring. Maak je kans op een boekenpakket en nog veel meer...
Zolang de voorraad strekt.

Deze Vol van Boeken editie is niet online te bestellen, maar kun je wel digitaal lezen. 

 

 

Alleen verkrijgbaar in de boekhandel

Winnaar NBD Biblion Gouden strop

Musserts schaduw

John Kuipers

€ 21,99
Hij is boomlang, onconventioneel en ongeduldig. Maar hij is ook bang voor honden, een zwakke schutter en voorzien van een goed gevoel voor humor. Hoofdinspecteur Charlie Swieninck is chef van het Bureau Bijzondere Delicten en moet zich verhouden tot de Duitse bezetter, die langzaam maar zeker zijn gezag doet gelden binnen de Haagse politie. Op 29 juni 1940, Anjerdag, wordt Charlie opgeroepen na een moord op station Hollands Spoor. Het slachtoffer is Marnix Maas, een belangrijk juridisch raadsman van de NSB. Onvermijdelijk leidt het onderzoek naar zwaargewichten binnen de partij, onder wie Rost van Tonningen, Feldmeijer, en natuurlijk de leider van de nationaalsocialisten Anton Mussert. Intussen voert de NSB de druk op om de dader in een andere richting te zoeken.

Winnaar Hebban Thrillerprijs

De Ripper connectie

Gerrit Barendrecht

€ 22,99
Barendrecht won met De Ripper connectie de Hebban Thrillerprijs en staat op de longlist voor de Gouden Strop 2023! December 1889. Een prostituee wordt gevonden, hevig toegetakeld op een manier die onmiskenbaar het gruwelijke werk is van Jack the Ripper. Alleen ligt het slachtoffer niet in de straten van Londen, maar in een steeg in Amsterdam. Heeft de schrik van Whitechapel zijn werkterrein verlegd naar onze hoofdstad? Alles wijst die kant op wanneer het bloed blijft vloeien. Dan wordt duidelijk dat de moordenaar zich op één persoon in het bijzonder richt… Nog nooit was de inzet zo hoog en zo persoonlijk voor journalist Ida de Morsain en inspecteur Julius Katz. En hun tegenstander was nog nooit zo ongrijpbaar, zo wreed en zo berucht.

Gratis ebook

 

 


Tijdens de Thrillerweken is een ebook met leesfragmenten en nog niet eerder gepubliceerde spannende verhalen van Nederlandse topauteurs gratis te downloaden via download gratis het ebook

VN-thriller van het jaar

Vlijmscherpe tranen

S.A. Cosby

€ 23,99
Het is vijftien jaar geleden dat Ike Randolph de gevangenis uit liep en sindsdien is hij niet meer in aanraking gekomen met de politie. Maar wanneer twee agenten voor zijn deur staan, weet Ike dat hij als zwarte man op zijn hoede moet zijn. Ike krijgt het bericht dat elke vader vreest: zijn zoon Isiah en zijn witte echtgenoot Derek zijn vermoord. Hoewel Ike de geaardheid van zijn zoon nooit volledig heeft kunnen accepteren, is hij ontroostbaar. Ook Dereks vader Buddy Lee schaamde zich voor zijn zoons homoseksualiteit, net zoals Derek zich schaamde voor zijn vaders criminele verleden. Maar Buddy Lee zal niet rusten voor hij weet wie zijn zoon vermoord heeft. Vastberaden om goed te maken wat ze niet konden toen hun zoons nog leefden, besluiten de twee vaders hun vooroordelen over hun zoons - en over elkaar - aan de kant te schuiven en hun handen ineen te slaan om wraak te nemen op de moordenaar van hun zoons.

Nieuwe spanning

Bekijk alle boeken
Bloedmaan | Jo Nesbo | 9789403108810 € 24,99

Vanaf 21 juni start de Zomerlezen campagne: Welk boek pak jij deze zomer?

pro-mbooks3 : libris