Tweedehands | Inkoop

Bestellen & contact

Van der Velde Boeken beschikt over een grote collectie tweedehands boeken, te bekijken in Assen, Drachten en Leeuwarden.

Natuurlijk kunt u onze gehele voorraad ook online vinden. Zoek op titel of auteur, blader door de gehele voorraad of gebruik een andere filter. Alle boeken kunt u vervolgens thuis laten bezorgen of af halen in de winkel.

Heeft u een vraag aan onze tweedehands afdeling? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch of via de mail te bereiken en helpen u graag verder.

Zelf boeken verkopen

Wist u dat u zelf uw boeken aan ons kunt verkopen? We zijn altijd op zoek naar een mooie aanvulling op de huidige collecties.

In Assen, Drachten en Leeuwarden kunt u tijdens de inkooptijden uw boeken aanbieden. De winkel aan het A-Kerkhof in Groningen wordt op dit moment verbouwd en hier kopen we tijdelijk niet in.

Als u niet voor niets langs wilt komen, maken we aan de hand van foto's graag een eerste inschatting. Een verdere uitleg en de actuele inkooptijden leest u op onze informatiepagina!

 

 

 

 

Collecties aanbieden

Wilt u meer dan 500 boeken aanbieden? We kunnen mogelijk een bod doen op al uw boeken. Wij regelen alles van het inpakken tot vervoeren van de boeken.

Lees verder voor meer informatie en de voorwaarden.

 

 

 

pro-mbooks3 : libris