Vol van Boeken - de Podcast

Vanaf 22 november te beluisteren: VOL van Boeken de podcast

Geniet jij ook zo van bezoekjes aan je favoriete boekhandel? Luister dan naar VOL van Boeken de podcast. In deze nieuwe podcastserie vertellen boekverkopers over hun favoriete boeken, hun belevenissen in de winkel en over titels die je écht niet mag missen. Daarnaast is er in iedere aflevering een auteur te gast, die vertelt over zijn of haar nieuwste boek. Kortom, een halfuur boordevol boekeninspiratie en leestips van kenners. VOL van Boeken de podcast vind je in je favoriete podcastapp.

Luister de trailer

Aflevering 22 november: In gesprek met Tommy Wieringa in de Larense boekhandel

Vol van Boeken #14 - 2023

Vol van Boeken #14 is zolang de voorraad strekt, vanaf 15 november, verkrijgbaar in de Libris-boekhandel.
Of bestel voor thuisbezorgen voor € 5,95
Op = op!
Vol van Boeken is een uitgave waar de Libris-boekhandels aan meewerken. Vol overgave. Omdat het een magazine is over alles wat ons vak zo leuk maakt en waar jij als klant ook echt wat aan hebt. Vol boeken, vol schrijvers, vol informatie en vol inspiratie. Je krijgt het van ons cadeau. In de hoop dat je weer vele pareltjes ontdekt.

De oplage per Libris-boekhandel is beperkt, dus wees er snel bij! Heb je hem gemist dan kan je hem hier online bekijken. Vol van Boeken komt twee keer per jaar uit in april en november.

Meer informatie over VOL van Boeken, klik dan hier

pro-mbooks2 : libris