Tweedehands

Bestellen & contact

Van der Velde Boeken beschikt over een grote collectie tweedehands boeken, te bekijken in Assen, Drachten, Groningen (A-kerkhof) en Leeuwarden.

Natuurlijk kunt u onze gehele voorraad ook online vinden. Doorzoek onze website of kijk op boekwinkeltjes. Alle boeken kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel.

Neem bij vragen over tweedehands boeken gerust contact met ons op via de mail of telefoon en we helpen u graag verder.

Wilt u van ons op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram.

 

Zelf boeken verkopen

Wist u dat u zelf uw boeken aan ons kunt verkopen? Van grote partijen tot een klein stapeltje, we zijn altijd op zoek naar mooie boeken om in te kopen.

In Assen, Drachten, Groningen (A-kerkhof) en Leeuwarden kunt u tijdens de inkooptijden uw boeken aanbieden. Als u niet voor niets langs wilt komen, maken we aan de hand van foto's graag een eerste inschatting.

Een verdere uitleg over het aanbieden van boeken in de winkel, het aanbieden van grote partijen en de actuele inkooptijden leest u op onze informatiepagina!

 

 

 

 

 

 

 

Boekenabonnement

Wilt u zelf iedere maand een verrassend boek lezen of bent u op zoek naar een origineel cadeau? Maak gebruik van ons tweedehands-boekenabonnement. Nu zes boeken voor vijftien euro!

Wij zetten iedere eerste zaterdag van de maand een boek voor u klaar in de winkel, waarvan wij denken dat het bij u in de smaak zal vallen.

Loop binnen in Assen, Drachten, Groningen (A-kerkhof) of Leeuwarden en vraag bij de tweedehands balie naar het inschrijfformulier!

pro-mbooks2 : libris