oktober

DS Daluiso signeert

zaterdag 1 oktober 2022

DS Daluiso komt zaterdag 1 oktober naar Van der Velde Boeken Drachten. Hij komt zijn boek Coopertest signeren. De signeersessie begint om 12:30 uur een duurt tot 14:30 uur. 

 

Meer informatie

DS Daluiso signeert

zaterdag 1 oktober 2022

DS Daluiso komt zaterdag 1 oktober naar Van der Velde Boeken Leeuwarden. Hij komt zijn boek Coopertest signeren. De signeersessie begint om 15:00 uur een duurt tot 16:30 uur. 

Meer informatie

DS Daluiso signeert

zondag 2 oktober 2022

DS Daluiso komt zondag 2 oktober naar Van der Velde Boeken aan de Grote Markt. Hij komt zijn boek Coopertest signeren. De signeersessie begint om 13:00 uur een duurt tot 15:00 uur. 

 

Meer informatie

Lezing Rina Stam

maandag 3 oktober 2022

Op maandagavond 3 oktober is Rina Stam bij ons te gast voor een lezing over haar boek Welke dag is het vandaag?. Welke dag is het vandaag? is gebaseerd op de laatste jaren van Rina’s moeder die dementie had. Rina deelt haar ervaringen door voor te lezen uit het boek en te vertellen over de situatie met haar moeder, die dementie kreeg toen ze bij haar en haar drie kinderen woonde. Na een aantal jaren moest moeder naar een verpleeghuis en is daar uiteindelijk overleden. Het was een zware én dierbare tijd, die waardevolle herinneringen gebracht heeft. Tijdens de boeklezing is er ruimte om met elkaar in gesprek te komen. 

Tijdstip: 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop 19.00 uur) Entree: € 5,00 (inclusief consumptie) / Aanmelding verplicht via [email protected] of via 0592-317519

Meer informatie

Kinderboekenweek: natuurspeurtocht

woensdag 5 oktober 2022

Alle kleine boeken- en natuurliefhebbers opgelet: op woensdag 5 oktober begint de Kinderboekenweek en het thema is dit jaar ‘Gi-ga-groen’! Bij Boekhandel Van der Velde Assen kunnen kinderen daarom de hele Kinderboekenweek lang (gratis) meedoen aan een gi-ga-leuke natuurspeurtocht! 

 

 

 

 

Meer informatie

Rini van Dam signeert

vrijdag 7 oktober 2022

Vrijdag 7 oktober is Rini van Dam bij ons in de winkel om haar nieuwste boek Donderdagen te signeren. Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Laat je Schminken door Nienke bij Van der Velde Boeken Assen

zaterdag 8 oktober 2022

Met zo’n feestelijk Kinderboekenweek thema als Gi-ga-groen! kan schmink natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud kunnen deze eerste zaterdag van de Kinderboekenweek genieten van de schminkkunsten van Nienke van Nienclub Schminken.  Of je nu als je favoriete dier geschminkt wil worden of als een mooie bloem. En wat dacht je van een magische unicorn of een stoere draak. Het is allemaal mogelijk. Dus kom zaterdag 8 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur naar onze boekwinkel laat je Nieke een lach op je gezicht toveren.  Vervolgens kun je vertrekken met een fantastisch kunstwerk op je gezicht. Dat wil jij toch ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Laat je Schminken door Nienke bij Van der Velde Boeken Grote Markt

zaterdag 8 oktober 2022

Met zo’n feestelijk Kinderboekenweek thema als Gi-ga-groen! kan schmink natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud kunnen deze eerste zaterdag van de Kinderboekenweek genieten van de schminkkunsten van Nienke van Nienclub Schminken.  Of je nu als je favoriete dier geschminkt wil worden of als een mooie bloem. En wat dacht je van een magische unicorn of een stoere draak. Het is allemaal mogelijk. Dus kom zaterdag 8 oktober tussen 15:00 en 17:00 uur naar onze boekwinkel laat je Nieke een lach op je gezicht toveren.  Vervolgens kun je vertrekken met een fantastisch kunstwerk op je gezicht. Dat wil jij toch ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Maak je eigen herfstkrans

zaterdag 8 oktober 2022

Op zaterdag 8 oktober van 15:00-16:00 uur kun je bij ons in de winkel een mooie krans van herfstblaadjes komen maken. Deze knutselmiddag is voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Meedoen is gratis, wel graag even aanmelden via [email protected] of bij de kassa.

Meer informatie

Kinderboekenweek: De Sterrensteen on tour workshop

zaterdag 8 oktober 2022

Zaterdag 8 oktober komt Kelly van Kempen, auteur van de jeugdserie De Sterrensteen bij ons in de winkel in Zwolle een workshop geven. Tijdens deze workshop maken we zelf onze maankalenders. Op deze kalender kun je zien wanneer het volle maan is. Ook lees je wat je het beste tijdens zo’n maanfase kunt doen; In je dagboek schrijven, een feestje geven, een boek lezen of plannen maken. We werken met pen en stiften, lijm en glitters en de leukste sjablonen. Er wordt ook voorgelezen uit De Sterrensteen.

De workshop begint om 16:00 uur en duurt tot 17:30. De toegang is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. 

 

Meer informatie