juni

Literair festival

zaterdag 10 juni 2023

Op 10 juni vindt het Literair Festival weer plaats in Harlingen. Het belooft dit jaar nog mooier en grootser te worden dan voorheen. Met namen als Connie Palmen, Auke Hulst, Doeke Sijens, Myron Hamming en Niña Weijers belooft het een prachtig en afwisselend festival te worden.  Het festival duurt van 16.00 tot 22.00 uur. Tickets voor het festival kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Van der Velde Harlingen en online bij de bibliotheek.

Meer informatie

Interview Nhung Dam

zondag 18 juni 2023
Zondag 18 juni wordt Nhung Dam geïnterviewd bij Van der Velde Boeken aan het A-kerkhof in Groningen. Ze vertelt over haar nieuwe boek Definitie van liefde. Het interview start om 15.00 uur en de toegang is gratis. Wilt u erbij zijn? Meldt u zich dan aan via [email protected]. Van harte welkom!

 

Meer informatie

juli

Optreden Arkvark & Nyk de Vries

zaterdag 1 juli 2023

Tagelyk is de titel van het nieuwe muziekalbum en luisterboek van het Artvark Saxophone Quartet en dichter/schrijver Nyk de Vries. Op zaterdag 1 juli 2023 om 13:00 uur wordt Tagelyk gepresenteerd in Van der Velde Boeken aan het A-kerkhof in Groningen. Daar zullen Nyk de Vries en Artvark een aantal stukken live opvoeren. De entree is gratis.

Meer informatie

Meet & Greet Alie Seubers

zaterdag 1 juli 2023
Op zaterdagmiddag 1 juli is schrijfster Alie Seubers bij ons te gast om haar nieuwe boek Storm op komst te promoten en te signeren. Alie Seubers is er van 14:00 - 16:00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.
Meer informatie

Optreden Arkvark & Nyk de Vries

zaterdag 1 juli 2023

Tagelyk is de titel van het nieuwe muziekalbum en luisterboek van het Artvark Saxophone Quartet en dichter/schrijver Nyk de Vries. Op zaterdag 1 juli 2023 om 15:30 uur wordt Tagelyk gepresenteerd in Van der Velde Boeken in Leeuwarden. Daar zullen Nyk de Vries en Artvark een aantal stukken live opvoeren. De entree is gratis.

Meer informatie