oktober

Kinderboekenweek: natuurspeurtocht

woensdag 5 oktober 2022

Alle kleine boeken- en natuurliefhebbers opgelet: op woensdag 5 oktober begint de Kinderboekenweek en het thema is dit jaar ‘Gi-ga-groen’! Bij Boekhandel Van der Velde Assen kunnen kinderen daarom de hele Kinderboekenweek lang (gratis) meedoen aan een gi-ga-leuke natuurspeurtocht! 

Meer informatie

Rini van Dam signeert

vrijdag 7 oktober 2022

Vrijdag 7 oktober is Rini van Dam bij ons in de winkel om haar nieuwste boek Donderdagen te signeren. Vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Schminken

zaterdag 8 oktober 2022

Met zo’n feestelijk Kinderboekenweek thema als Gi-ga-groen! kan schmink natuurlijk niet ontbreken. Of je nu als je favoriete dier geschminkt wil worden of als een mooie bloem. En wat dacht je van een magische unicorn of een stoere draak. Het is allemaal mogelijk. Dus kom zaterdag 8 oktober vanaf 11:00 uur naar onze boekwinkel laat een lach op je gezicht toveren.  Vervolgens kun je vertrekken met een fantastisch kunstwerk op je gezicht. Dat wil jij toch ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Laat je Schminken door Nienke bij Van der Velde Boeken Assen

zaterdag 8 oktober 2022

Met zo’n feestelijk Kinderboekenweek thema als Gi-ga-groen! kan schmink natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud kunnen deze eerste zaterdag van de Kinderboekenweek genieten van de schminkkunsten van Nienke van Nienclub Schminken.  Of je nu als je favoriete dier geschminkt wil worden of als een mooie bloem. En wat dacht je van een magische unicorn of een stoere draak. Het is allemaal mogelijk. Dus kom zaterdag 8 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur naar onze boekwinkel laat je Nieke een lach op je gezicht toveren.  Vervolgens kun je vertrekken met een fantastisch kunstwerk op je gezicht. Dat wil jij toch ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Gi-ga-groen schilderen

zaterdag 8 oktober 2022

Kom zaterdag 8 oktober bij ons in de winkel mee schilderen in het thema van de Kinderboekenweek. Help mee het bos vol te schilderen met dieren en paddenstoelen!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Kleurwedstrijd

zaterdag 8 oktober 2022

De gehele Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) kun je bij ons in de winkel een kleurplaat ophalen. Kleur deze op je allermooist in, lever de kleurplaat weer in en wie weet maak jij wel kans op een mooie prijs!

Meer informatie

Kinderboekenweek: Laat je Schminken door Nienke bij Van der Velde Boeken Grote Markt

zaterdag 8 oktober 2022

Met zo’n feestelijk Kinderboekenweek thema als Gi-ga-groen! kan schmink natuurlijk niet ontbreken. Jong en oud kunnen deze eerste zaterdag van de Kinderboekenweek genieten van de schminkkunsten van Nienke van Nienclub Schminken.  Of je nu als je favoriete dier geschminkt wil worden of als een mooie bloem. En wat dacht je van een magische unicorn of een stoere draak. Het is allemaal mogelijk. Dus kom zaterdag 8 oktober tussen 15:00 en 17:00 uur naar onze boekwinkel laat je Nieke een lach op je gezicht toveren.  Vervolgens kun je vertrekken met een fantastisch kunstwerk op je gezicht. Dat wil jij toch ook?

Meer informatie

Kinderboekenweek: Maak je eigen herfstkrans

zaterdag 8 oktober 2022

Op zaterdag 8 oktober van 15:00-16:00 uur kun je bij ons in de winkel een mooie krans van herfstblaadjes komen maken. Deze knutselmiddag is voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Meedoen is gratis, wel graag even aanmelden via [email protected] of bij de kassa.

Meer informatie

Kinderboekenweek: De Sterrensteen on tour workshop

zaterdag 8 oktober 2022

Zaterdag 8 oktober komt Kelly van Kempen, auteur van de jeugdserie De Sterrensteen bij ons in de winkel in Zwolle een workshop geven. Tijdens deze workshop maken we zelf onze maankalenders. Op deze kalender kun je zien wanneer het volle maan is. Ook lees je wat je het beste tijdens zo’n maanfase kunt doen; In je dagboek schrijven, een feestje geven, een boek lezen of plannen maken. We werken met pen en stiften, lijm en glitters en de leukste sjablonen. Er wordt ook voorgelezen uit De Sterrensteen.

De workshop begint om 16:00 uur en duurt tot 17:30. De toegang is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.

Meer informatie

Muzikale Meet & Greet met Daan Klein Sprokkelhorst & Bernd Jaunich

zaterdag 15 oktober 2022

Speciaal In het kader van de Kinderboekenweek komen Daan Klein Sprokkelhorst & Bernd Jaunich op zaterdag 15 oktober hun nieuwe prentenboek De lamp is stuk  promoten. Van 14.00 uur tot 16.00 uur komen zij voorlezen en zingen. De lamp is stuk is een lekker vrolijke combinatie van prentenboek en liedjes. Ga je mee op avontuur? Bekijk, beluister en beleef het verhaal van Fred de vuurtorenwachter.

(Meet & Greet/ Boekverkoop /Datum 15 oktober/ Tijd: 14.00 uur t/m 16.00 uur /Toegang gratis ).

Meer informatie